Om oss – det enkla valet

Specialister på allt som har med fönster att göra

Välkommen till ett konsultföretag som är specialiserat på skräddarsydda lösningar för fönsterbyte och fönsterrenovering för bostadsrättsföreningar och andra typer av kunder. Lönsamhet och en trygg investering för våra kunder är målet. 

 Fönster är vår absoluta spetskompetens men vi tillhandahåller rådgivning inom alla delar av en byggnads klimatskal. 

Anlitar du oss får du ta del av vår kompetens genom hela projektet, från första inventeringen till slutbesiktningen. Fönster kräver regelbundet underhåll och valet står mellan renovering, uppgradering och fönsterbyte. Anlitar du oss får du alltid spetskompetens inom fönster och glas. För att kunna erbjuda en helhetslösning samarbetar vi med arkitekter och projektledare.

Våra kunder är främst kommunala fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och byggföretag. Vårt arbetsområde är Stockholm med omnejd.

Vi håller alltid utsatta tider

Vi är specialister på fönster i allt från villor till flerbostadshus. Vi finns alltid tillgängliga vid frågor eller problem som naturligt kan uppstå då alla projekt är unika.

Vi arbetar mycket åt bostadsrättsföreningar och har all kompetens som krävs för att driva totalentreprenader enligt ABT06.

När ni väljer oss som konsult inför ett fönsterbyte i BRF kan ni räkna med att processen blir enkel. Vi tar fram en passande lösning och sköter samtliga kontakter med fönsterfirman och fönstertillverkaren.

Att ni kan känna er trygga i ert val är givetvis viktigt. Därför gör vi vårt yttersta för att leverera över förväntan så att ni är nöjda och känner att ni alltid kan vända er till oss om det skulle uppstå någon fråga eller om något fönster senare måste repareras. 

Helhetslösningar för både små och stora kunder

Det spelar ingen roll om ni representerar en mindre bostadsrättsförening i ett enda hus eller om det handlar om en större förening med flera fastigheter - vi tar fram rätt fönster för er!

Boka ett in ett besök redan idag så kommer vi ut till er för att se över hur nya fönster kan hjälpa er att spara pengar på uppvärmningskostnader och underhåll.


fönsterbyte brf om oss

Fönster till er BRF som ger sänkta uppvärmningskostnader!