Om oss – det enkla valet

Specialister på allt som har med fönster att göra

Välkommen till ett byggföretag som är specialiserat på fönsterbyte och fönsterrenovering. Vi erbjuder skräddarsydda och energieffektiva fönsterlösningar för bostadsrättsföreningar och andra typer av kunder. Lönsamhet och en trygg utveckling för våra kunder är målet. Vårt kvalitetssystem är anpassat för fönsterentreprenader och vi har även ID06.

Våra kunder är främst kommunala fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och byggföretag. Vårt arbetsområde är Stockholm men omnejd.

Vi håller alltid utsatta tider

Vi är specialister på fönster, vi har lång erfarenhet av att byta och renovera fönster i allt från villor till flerbostadshus. Vi är punktliga och det är väldigt viktigt för oss att lämna över entreprenaden på utsatt tid. Vi finns alltid tillgängliga vid frågor eller problem som naturligt kan uppstå då alla projekt är unika.

Vi arbetar mycket åt bostadsrättsföreningar och har all kompetens som krävs för att driva totalentreprenader enligt ABT06.

När ni väljer oss som er leverantör av nya fönster och fönsterbyte i BRF kan ni räkna med att processen ska bli enkel. Vi tar fram en passande lösning, sköter samtliga kontakter med fönstertillverkaren, monterar era nya fönster och lämnar generösa garantier på det jobb som vi utför.

Vi gör även fönsterrenoveringar och byten åt BRF:er. Vi har alla certifikat och kompetenser som behövs för att utföra totalentreprenader enligt ABT06.

Att ni kan känna er trygga i ert val är givetvis viktigt. Därför gör vi vårt yttersta för att leverera över förväntan så att ni är nöjda och känner att ni alltid kan vända er till oss om det skulle uppstå någon fråga eller om något fönster senare måste repareras. De fönster vi levererar är underhållsfria, men ibland kan ju olyckan vara framme. Då hjälper vi er snabbt!

Helhetslösningar för både små och stora kunder

Det spelar ingen roll om ni representerar en mindre bostadsrättsförening i ett enda hus eller om det handlar om en större förening med flera fastigheter - vi tar fram rätt fönster för er!

Boka ett kostnadsfritt besök redan idag så kommer vi ut till er för att se över hur nya fönster kan hjälpa er att spara pengar på uppvärmningskostnader och underhåll.

 

Fönster till er BRF som ger sänkta uppvärmningskostnader!